Myślę, że Twoim największym problemem będzie znalezienie fabrycznej amunicji na półce w sklepie z bronią lub sklepie sportowym. Region, w którym mieszkasz, również odegra rolę w dostępności, w moim rejonie NY, 35rem jest rzadki. Nie kupuję fabrycznej amunicji zbyt często, ale moje najlepsze szczęście z celnością miałem z regularnymi rzeczami Remingtona, Corelocks. Stwierdziłem, że rzeczy Winchester są makabryczne w dziedzinie celności. Brak doświadczenia z rzeczami Hornady, co może być najlepszą opcją dostępności. Wszystko bezpieczne dla tego 336. Jeśli masz środki, rozważyłbym ładowanie ręczne. 35 Rem nie jest wybrednym nabojem do opracowywania ładunków. Wiele proszków i kombinacji pocisków dobrze w nim działa. Speer produkuje 180 FP, który jest bardzo celny w moim 67 336, a także Hornady 200 RN i Sierra 200 RN. Na rynku niestandardowych pocisków dostałem kilka Fury 220 FP i są celne. Hawk ma kilka pocisków wraz z Northern Precision. Proszki, Varget, IMR4046, H332, H335, Leverevolution, oba 4895, AA2015 dobrze się u mnie sprawdziły, a także instrukcje ładowania mają mnóstwo innych, których nie używałem. Ostateczna uwaga, uzyskałem również doskonałą celność z proszkami Hornady FTX 200gr i Leverevolution lub Varget.