Anyone having any problems signing into this site?
Results 1 to 10 of 10
Like Tree1Likes
  • 1 Post By L Pete

Thread: Anyone having any problems signing into this site?



  1. #1
    Gun Wizard
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Texas
    Posts
    2,105
    Member #
    13665
    Thanked
    1745 times

    Anyone having any problems signing into this site?

    This morning I went to sign in here, but the site kept telling me that my password was not correct. I couldn't get in here using my password that I have been using for a good while. So, I tried my old password, and here I am. Something is going on with the site system.

    Is anybody else having this or other problems with this site?
    shawlerbrook likes this.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Remington, VA
    Posts
    21,746
    Member #
    32299
    Thanked
    134116 times
    Moved to Site Questions and Problems Forum.
    Rotary Mag Savage 99 lover
    Model 336A/336XLR 24 inch barrel hoarder
    Too many Marlins to list--especially the ones in 35 Rem
    Lovin' life in a Red State and hope it stays that way
    U.S. Army Retired (1984-2004) Yeah--spent time doin' the OEF/OIF thing

  3. #3
    Distinguished Master
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Central NY
    Posts
    7,362
    Member #
    17595
    Thanked
    18810 times
    Had the same thing happen to me last week. Had to request a password reset. Now my notifications don’t always seem to clear even though I view them.
    Team 1894 member #67 1977 44 mag.
    Team 35 member #256 1964 Sears M45
    Team 444 member #355 1981 444S
    Team 30 30 member #830
    1980 Marlin 3080 Trail Rider & Win 94 Custom Trapper

  4. Remove Advertisements
    MarlinOwners.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    755
    Member #
    1
    Thanked
    640 times
    Which type of notification specifically?
    PMs or likes?
    You may need to clear your caches and cookies for it to go away as well.

    Ed

  6. #5
    Gun Wizard
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    FloriBama
    Posts
    3,265
    Member #
    26005
    Thanked
    4873 times
    No problem accessing the site, but posting or replaying to posts has been extremely s-l-o-w. To the point the browser (Firefox) has timed out saying the server isn't responding. I hit the reply button again, and get a warning saying it's a duplicate post. Back up, and there's my post. So, the post is working, just some weird stuff going on. Not sure if this is related, but there ya go, and thanks Mods.


  7. #6
    Marlin Fanatic
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Florida
    Posts
    16,772
    Member #
    19834
    Thanked
    18574 times
    Noticed the site was a little slow/"wonky" earlier in the week but seems to be working properly now.
    If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.”
    Sun Tzu, The Art of War

  8. #7
    "Opinionated Texan" Super Moderator
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Simsboro, Texas
    Posts
    21,445
    Member #
    37118
    Thanked
    205162 times
    It tells me every morning I'm not logged on, after I log on.
    But when I click "new posts" it works...
    Go figure that.
    Navajo
    Lever-Action Addict
    Savage 99 fan
    MXLR fan
    Full-Blood Texan





  9. #8
    Gun Wizard
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    3,284
    Member #
    18452
    Thanked
    3467 times
    I'm having an issue signing in from my phone. I can sign in no problem on the desktop but I absolutely can not sign in from my phone. Bad thing is, I'm pretty sure the email I have tied to the account is the old roadrunner one that no longer exists. Maybe I can update that from the desktop then request password reset from the phone to the new email?

    Also, on my phone, I absolutely HATE the "enhanced mobile view" and prefer the desktop version but lately my phone will simply not let me select the desktop view. Well, I can select it all I want, but it just goes beck to the enhanced view.
    Thoughts on Remlins: The day I walk into a sporting goods and honestly mistake a Remlin gun for a JM gun, THAT will be the day I think about buying one. Until then, they can keep 'em.

    Words to live by: Just because something is primitive, doesn't mean it has to be crude. Just because something is custom, doesn't mean it's quality.

  10. #9
    Site Contributor & Team 444 Co-Captain Super Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    " The Valley" Wisconsin
    Posts
    14,218
    Member #
    2917
    Thanked
    17173 times
    What Dave Bulla said...change to standard forum all day if you want to waste time, mine won't go there, just goes back to the "enhanced" view....which isn't very enhanced. As long as the phone is reading enhanced......it tells me I have failed log in efforts and gives me a warning about 5 strikes and I'm out for 15 minutes.
    TO ARMS!!
    Team 444 Co-Captain
    Member #168 1994 444SS
    "The only chance you get to do it right....is the first time."

    There are Rules...Read Them!! CYA.....Cover your ass!
    https://www.marlinowners.com/forum/s...ite-rules.html

  11. #10
    Administrator
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    755
    Member #
    1
    Thanked
    640 times
    Can those who are dealing with mobile login issues try using a different browser on you phone, or clearing cookies and cache from you browser

    Kevin


Home | Forum | Active Topics | What's New | Subscribed Threads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Having Site Problems
    By Ha Dingus in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 13
    Last Post: 12-05-2014, 03:45 PM
  2. Having problems with this site.
    By cowboycopus in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-2013, 06:28 PM
  3. Replies: 25
    Last Post: 10-29-2011, 12:24 PM
  4. Anyone else having trouble getting things to load from the site?
    By MudMan in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 30
    Last Post: 01-19-2011, 08:38 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 11-29-2007, 06:54 PM