Back arrow/button not working
Results 1 to 7 of 7
Like Tree6Likes
  • 3 Post By marlinluvr
  • 1 Post By admin
  • 1 Post By moofy07
  • 1 Post By marlinluvr

Thread: Back arrow/button not working



  1. #1
    Marlin Fanatic
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Florida
    Posts
    12,529
    Member #
    19834
    Thanked
    8804 times

    Back arrow/button not working

    Anyone else having this problem? When I hit the back arrow it either won't go back or I have to hit it several times and even then it won't always go back. Not having problems with any other site!
    If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.”
    Sun Tzu, The Art of War

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    391
    Member #
    1
    Thanked
    364 times
    Could you tell me what browser you are using? Are you on mobile or desktop?
    -Philip
    moofy07 likes this.

  3. #3
    Platinum Poster
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia
    Posts
    26,077
    Member #
    17057
    Thanked
    44869 times
    Same here, it happens every so often. I have to click on MO to get back to the site.
    gunscrewguy likes this.
    Team 45-70 Member No. 268
    Team 1894 Member No. 28
    Marlin League Member No. 24
    Team Old Pharts Member No. 88
    Team ANZMO Member No. 7
    Team Browning No. 73
    Team Southpaw No. 49


    THE OLDER I GET THE BETTER I WAS.

    45-70 Government. The Only Government I Trust.................Period.

  4. Remove Advertisements
    MarlinOwners.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Marlin Fanatic
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Florida
    Posts
    12,529
    Member #
    19834
    Thanked
    8804 times
    Internet Explorer.... seems to be working now.
    gunscrewguy likes this.
    If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.”
    Sun Tzu, The Art of War

  6. #5
    Contributing Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Texas born, live in East Central Florida
    Posts
    6,554
    Member #
    20531
    Thanked
    14299 times
    Browser? Desktop? Why these problems only HERE? Bring this site back to where it was, or equal to the industry standard. Are we living in the third world? AC

  7. #6
    Administrator
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    391
    Member #
    1
    Thanked
    364 times
    Hey guys,

    Are you still experiencing issues, have you tried to clear your cache to see if this fixes the issue?

    Thank you,

    ~ Glenda

  8. #7
    Marlin Fanatic
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Florida
    Posts
    12,529
    Member #
    19834
    Thanked
    8804 times
    All good on my end!
    If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.”
    Sun Tzu, The Art of War


Home | Forum | Active Topics | What's New | Subscribed Threads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Active Topic menu item at bottom of page not working
    By Hunterj50 in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2012, 02:59 PM
  2. 39A peep sight not working out for me.
    By elderberry99 in forum Rimfires
    Replies: 17
    Last Post: 11-05-2009, 09:02 AM
  3. Ejector not working
    By joecool911 in forum The 444 Marlin®
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2009, 07:59 AM
  4. Search for Username - Not working
    By RaySendero in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 6
    Last Post: 10-26-2008, 02:30 PM
  5. Link not working
    By Sure-Shot in forum Site Questions, Problems, Comments?
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2008, 05:44 PM